El club

Som un club petit on la col·laboració entre famílies, gimnates i entrenadores fa possible tirar endavant aquest projecte que amb il·lusió fa 10 anys que va començar a St Antoni. Com a objectiu principal ens plantegem el foment de la pràctica de la Gimnàstica Rítmica.

El club està registrat a la Direcció General de l'Esport, i federat a la Federació Catalana de Gimnàstica. El seu àmbit d'actuació és Calonge i St Antoni donat que el principal suport econòmic es deu al conveni de col·laboració que l'Ajuntament de Calonge ofereix al club pel desenvolupament de l'activitat de gimnàstica rítmica dins la campanya esportiva municipal.

Les gimnastes que participen al club tenen entre 5 i .... anys i són de Calonge, St Antoni i Palamós.Els entrenaments són les tardes dels dimecres i divendres al pavelló esportiu de St Antoni. Veniu a veure'ns si teniu ganes de participar en el món de la gimnàstica rítmica.

Participem al Jocs Escolar Esportiu de Catalunya, promogut per la Uníó de Consells Esportius de Catalunya, jornades a nivell comarcal organitzades pel Consell Esportiu del Baix Empordà i al Campionat de Catalunya en Edat Escolar de la Federació Catalana de Gimnàstica... i no descartem noves oportunitats que ens permetin promocionar les nostres gimnastes i que trobin en aquest club un lloc on practicar un esport complert a nivell d'habilitats físiques i que ens fa entrar en un món especial en el qual les gimnastes són esportistes i artistes alhora.

C.E.RítMar